Műsoraink

Hírlánc

Oktatás, hallgatói élet, tudományos eredmények –egyetemi aktualitásokról számol be a Líceum Televízió heti hírösszefoglalója, a Hírlánc. Helyszíni tudósítások, interjúk és beszámolók formájában szolgáltatják hallgatóink az információkat az egyetem iránt érdeklődő nézőknek. Minden pénteken a Líceum Televízió műsorán!

Eszterházy körkép

Két campus, két város, megannyi program – ha ránk hangolódnak, az Eszterházy Körképből megismerhetik az egyetem háza táján történteket, sőt, azokat is, akik mögöttük állnak. Stúdióbeszélgetések és helyszíni tudósítások hozzák közelebb az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemet és polgárait a nézőkhöz.

Neked

Kreatív bejátszások és izgalmas stúdióbeszélgetések ezt kínálja a nEKEd című magazinműsor,amelyet a televíziós műsorkészítő szakos hallgatók készítenek.  A témák között mindig szerepel gasztronómia, oktatás, szórakozás ezek mellett pedig minden adásban megjelenik valami aktualitás is.

Eszterházy sport

A Líceum Televízió egyik legrégebbi magazinműsora az Eszterházy Sport. A tematikát illetően, intézményünk sportélete kerül előtérbe hétről hétre, bemutatva ezáltal az egyetemi sport színes palettáját. Műsorunkban a profi, versenysport mellett az amatőr-, szabadidő-, valamint egyetemi sport is előtérbe kerül